Vad är healing?

Healing betyder ”läkning”. Healing har funnits flera tusentals år runt om i världen och i olika kulturer. Healing är en alternativmedicin som enbart genom andliga metoder hjälper till att läka kroppen, både kroppsligt, andligt och själsligt. Man kan inte säga att healing kan bota sjukdomar men det hjälper en bra bit på vägen. I en del fall blir resultaten fantastiska. Om man själv har bearbetat sina blockeringar och ser alla delar av sitt liv så kan healing vara ett perfekt alternativ till förbättrad hälsa, men man måste själv vara redo att arbeta med sin läkning också.

En healer kan läsa av kroppen och auran och känna var det finns blockeringar och behandla dom. Vid healing på distans så använder man olika symboler som gör att healern kan koncentrera sig.

Jag samtalar med dig på mail eller telefon och ger ev. råd till dig. Sedan kan jag använda olika metoder vid behov.

Man kan ge healing både genom handpåläggning och på distans. Jag arbetar bara på distans för närvarande.

Hur går en reiki-behandling på distans till?

Vi bestämmer en tid. Ca en kvart innan vi har bestämt så är det bra att försöka slappna av och sitta eller ligga ner. Det är upp till en själv vilket man väljer. Försök att släppa alla tankar i huvudet och bara låt tanken flöda fritt och ta djupa andetag. Du kan sätta på lugn avslappningsmusik om du vill. När tiden är inne så känner jag av kroppen först, och känner var det finns blockeringar och vilka chakran som inte fungerar. Sedan behandlar jag dom med reiki eller någon annan metod som jag tycker är lämplig. Jag använder också vitt kosmiskt ljus. Jag brukar hålla på ca 20-30 minuter, så under den tiden är det bra om du fortsätter att slappna av. En del somnar och det är ingen nackdel men dom första 15 minuterna bör man vara vaken.

Under behandlingen kan du få olika känslor och känna lukter eller få bilder, men en del känner inte något alls. Det är individuellt.

Efteråt får du ett mail där jag berättar vad jag kände och vad det var problem någonstans. Du får gärna ställa frågor också om du undrar något.

Vad jag behöver veta innan jag börjar är:

  • Ditt förnamn åtminstone så jag kan koncentrera mig lättare.
  • Var du bor någonstans, och det räcker med staden eller orten.

Prova healing?

Ofta behöver man minst 5 gånger för att se om healing fungerar för just dig.

Boka tid för healing!


Healing fungerar även om du inte tror på det.

Dom flesta känner effekt av healing och ibland kan den ha fantastiska effekter.