Tarot

Information om tarot (OBS: Uppehåll för närvarande)

Jag som lägger är en tjej på 35 år som har tarotläggningar som hobby och gör det på min fritid. Jag är självlärd. Och har alltså inte gått någon Tarot kurs. Jag spådde första gången (mina små syskon) när jag var 16 år i vanliga spelkort efter en beskrivning jag hitta i en bok. Jag fick då panik eftersom det stämde in, och la allt som hade tarot på hyllan tills för ungefär 4 år sedan då jag fick min första tarot lek (The unicorn Tarot av Susanne Star). Med denna så lägger jag det keltiska korset. Beskrivning hur det fungerar ser du längre ner på sidan.

Eftersom jag gör mina tolkningar på min fritid så kan det dröja lite med svaren på läggningen.

Det vore även toppen om ni meddelar om ni vill vara referenser på hemsidan och om ni i så fall mailar det separat om vad ni tyckte och hur pass det stämde eller ej.

Om du är intresserad av en Tarotläggning så är det lite jag behöver veta, det är följande:

– Var du bor

– Vad du heter

– Din ålder (inte nödvändigt)

– Om du vill ha en allmän läggning eller angående en specifik sak.

Detta för att jag lättare ska kunna tolka korten. Jag lägger aldrig tarot om döden, olyckor, sjukdomar eller dyl. Detta för att jag upplever att jag inte har kunskapen om det. Skulle jag få reda på det så är det oftast i då tid. Aldrig i nu tid.

Skulle du vilja ha en läggning på en specifik fråga så vill jag allra helst inte veta vad det är för fråga just av den anledningen att jag vill låta korten få säga sitt, för ju mindre jag vet desto ärligare blir tarotläggningen.

Sättet jag lägger tarot är det Keltiska korset. Jag upplever att dels så är det den läggningen som finns beskriven i boken som följer med men även för att jag finner att denna är bäst för mig. Det finns en hel uppsjö med olika sätt att tolka på. Med detta sätt

så kan jag som det står längre upp kunna lägga en allmän läggning vilket innebär att jag ser:

 * Barndom

  * Ungdom

  * Vuxenlivet

  * Ålderdom

  * Hur din situation ser ut

  * Hur du uppfattas av din omgivning

  * Dig själv och hur du själv ser på saker och ting

  * Och sist ett råd från korten.

Jag lägger alltid (om du inte själv säger ifrån) ett ängla kort som råd på vägen. Detta för att det kan vara mysigt att få lite svar även från änglarna.

Jag kan spå i änglakort med men det är mer att få rådgivningar om framtiden. Vad man bör tänka på eller så. (Min ängla kortlek är Messages from the your angels oracle cards med Doreen Virtue.)

Vill ni ha hjälp med att finna saker så använder jag min pendel. Med detta redskap och en ritad bild av din lägenhet/hus gärna så detaljerad som möjligt för att jag lättare ska finna det du söker, en bild eller en beskrivning av saken du vill hitta.

Med pendeln kan jag även rena ditt hem med. Det går på distans även om det effektivaste man kan göra är att sätta ut salt skålar i hörnen i ca en vecka för att sedan lägga bergskristaller i alla fönster och gärna dörrar med för att minimera risken för negativa energier. Detta går utmärkt att göra efter en rening av huset för att bibehålla det.

Utförligare förklaring kommer på hur jag arbetar med min pendel.