Referenser


Här kommer några berättelser om människor som har fått hjälp av oss.

Det var väldigt stark healing och många fina upplevelser som hände! Mina händer började pirra och var väldigt varma..(det är vanligt).. En väldig aktivitet i kronchakrat och en vackert klar lila färg syntes! Det kändes som någon höll vid tinningarna och på den högra tinningen kändes det något mera? En gul:) liknade båge eller månskära dök upp på vänster sida rakt ovanför mej. Mjältchakrat tickade och kändes svara bättre nu. Bröstkorgen drog ihop sej väldigt ”typ som att det sammanfogade sej”= kändes rätt så!!!!! Hjärtchakrat kändes lugn. Jag såg ett klart vackert blå färg som växte, kom och gick, men lämnade mej dock inte helt. Senare koncentrerade den sig den blå färgen, och blev stor som en 50:öring mitt på 3,dje ögat. Jag såg en vitklädd man sitta framför mej ! (Jesus ) och jag sa liknande mästare ohh ingen kan så göra så bra som DU!!! Då såg han på mej och log med sina bländvita tänder och jag, HAN menade att han var inte förmer än andra. Hörde som en inre röst sa ”Nu tar vi i ordendentligt” !! Jag började se en vacker röd rosenhäck växa upp på min vänstra sida för att sedan bilda som en rosen-tunnel som jag låg inuti! Mitt i taket på tunneln stod det med stoooora boktäver ***Mitt liv***

Mina axlar var totalt avslappnade vilket är väldigt ovanligt! Jag frös lite en stund, men kände väldigt välbehag efteråt! Det är verkligen stark healing jag får/fått av dej, och du kan inte ana hur TACKSAM o LYCKLIG jag känner mej!

Lisbeth Palmqvist Karlsson


531253600-sunrisejpg


Jag har fått hjälp med rening och avläsning av vad som hänt hemma detta på 40 mils avstånd men hjälp av en teckning av mitt hem och Camillas pendel. Vissa saker som hon sa visste jag om redan men inte hon, så det blev en överraskning att hon kunde pricka in så mycket saker som stämmer utan att ens ha varit hemma hos mig. Andra saker visste jag inte men det förklarar en hel del av aktiviteten hemma. Det blev mycket lugnare och lättare att andas efteråt. Stort tack för det. Har fått energi skickat till mig och det funkar varje gång. Jag blir piggare och har lättare att andas. Brukar frysa först när det kommer men det ger sig. Har fått healing en gång på avstånd och det gjorde så delar av min värk försvann. Har även fått hjälp att få bort min huvudvärk några ggr. Camillas pendel har svarat på en del frågor jag haft och det har stämt det som har hänt hittills.

Och när jag har frågat om saker jag oroat mig för och om vissa saker i framtiden så brukar det vara rätt det hon säger. Så i fortsättningen har jag lovat att lyssna på henne och inte oroa mig. Har fått veta saker om mina tidigare liv och det har även min man, trots att han är stor skeptiker.

Andreas har hjälpt mig med att stänga min helt öppna son för andras känslor så han blir lite lugnare och det har oxå fungerat. Jag rekommenderar dom båda varmt till alla som är intresserade av deras gåvor.


Anneli Karlsson/StockholmHej Camilla, wow säger jag!! Jag ÄR misstänksam i alla möjliga situationer, och clownen har en jättebra mask men som min sambo har genomskådat! (skönt)

Det du har gett mig stämmer till 95% men mannen som har karisma som ställer till besvär vet jag inte ännu vem det är. Vargen å ja jag ser allt hos vargen och jag älskar verkligen djur. Afrika lockar jag skulle vilja åka på safari. Alla medium som jag har varit i kontakt med säger samma som du ang pengar, vilket jag inte kan förstå, jag har och har alltid haft dåligt med pengar, hur kan ni då alla säga att det är inget jag behöver oroa mig för? Du skrev att du såg en man, hur såg han ut?

Jag har sökt hjälp ang mitt mående, Jag har inga barn och det är inget jag planerar. Många kramar och tack för detta, den dagen du skrev detta till mig dog min farmor så visst har jag någon på andra sidan-Ängel! Du är toppenbra på detta! Lycka till i framtiden och jag hjälper dig gärna om du vill till andra övningar!

/Millan