Vilka är vi?


Jag Andreas har varit intresserad av det andliga sedan jag var liten. Särskilt av reiki och healing, och har läst en mängd böcker om det redan som ung men sysslade inte med det då. Det var först när jag kom i kontakt med andra andliga personer som jag blev ännu mer intresserad och testade på reiki m.m. Gick en första reiki-kurs och övade på människor som jag känner. När jag var liten drömde jag ofta sanndrömmar, men nu händer det inte jätteofta. Min mormor var synsk och också hon drömde sanndrömmar. Jag är intresserad av allt andligt som andar, reinkarnation m.m. Men det är healing som är den stora saken och jag gick en kurs och blev upphöjd till en högre energifrekvens genom The Reconnection.

Efter det har jag läst Reiki 1, 2 och 3 så nu sysslar jag med det i stället som healingmetod och kan lära ut reiki till andra. Jag har efter det läst en mängd kurser och metoder och läser fortfarande för att utvecklas ännu mer.


Följande har jag bland annat läst:

Kundalini reiki

Kumara reiki

Original reiki

Psoriasis relief

Skin repair

Deeksha

7 chakras healing

Body detox

Golden light

m.m.Camilla har varit intresserad av det andliga länge men först var hon rädd när andar tog kontakt med henne. Första gången de tog kontakt med henne var hon 15½ nästan 16 år. Då hon såg en kvinna som stod vid fotändan av hennes säng och tittade på henne. Kvinnan var klädd i viktoriansk klänning och har aldrig visat sig efter detta.  Hon kunde vakna på natten flera gånger. En gång vaknade hon av att hon hörde en mörk röst som skrek ” Larmet går” och de följande nätterna vaknade hon vid samma tidpunkt. Detta tog snabbt slut när hon kom i kontakt med personen som ville ha hjälp. Hon vet idag att det är något dom vill. Hon har lätt för att känna av andras känslor, både andar och människor. Men efter en incident i affären då hon kände av en främmande man som stod framför henne i kassakön så har hon stängt ner sig nästan helt. Detta för att hon ska kunna arbeta och fungera som vanligt.
Hon är intresserad av allt som har med andlighet att göra, men särskilt tarot. För mer information om Tarot se fliken.

Hon har också gått en kurs och blivit upphöjd till en högre energifrekvens genom The Reconnection. Hon sysslar mest med inkänningar, tarot, pendel och änglakort.

Hon kommer snart att kunna hjälpa dig om du behöver råd, genom tarotkort.